De KerkradeWijzer is een website van de gemeente Kerkrade. De KerkradeWijzer is hét informatie- en adviespunt over wonen, welzijn en zorg in de gemeente Kerkrade.

Deze website is gebouwd door Elkander in opdracht van de gemeente Kerkrade.

Onderdelen van de website

Deze website bestaat uit 2 onderdelen: informatieve teksten en een sociale kaart. De sociale kaart bestaat uit de gegevens van organisaties. Deze gegevens worden door de organisaties zelf ingevoerd en gecontroleerd.

De sociale kaart

G!DS, de database van de bibliotheek

Deze website maakt gebruik van G!DS als sociale kaart. G!DS is de landelijke digitale sociale kaart van de Nederlandse bibliotheken, bedoeld voor het verzamelen en weer ter beschikking stellen van informatie op cultureel en maatschappelijk gebied. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Bibliotheek Kerkrade. Meer informatie over G!DS vindt u op: www.gidsvoornederland.nl

De teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander, door partners van Elkander, of door medewerkers van de gemeente Kerkrade. Het doel van de teksten is om iedereen zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

Elkander beheert de teksten doorlopend. Wijzigingen slaan we meteen op. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd.

Teksten van de gemeente Kerkrade

Op deze website staat ook informatie die is geschreven en wordt onderhouden door de gemeente Kerkrade. De gemeente controleert deze informatie jaarlijks en voegt zo nodig nieuwe informatie toe.

Websiteleverancier

Elkander

Brink 7
7963 AA Ruinen
T: 050-2110950
W: www.elkander.nl
M: info@elkander.nl

Vergelijk hulpaanbod