Algemene informatie

Gezond leven willen we allemaal. Meander eXtra helpt u daar graag bij. Wanneer u abonnee wordt, profiteert u van een uitgebreid pakket aanbiedingen op het gebied van cursussen, gemaksdiensten en ontvangt u aantrekkelijke kortingen bij sportscholen, zwembaden en vele andere gezondheidsactiviteiten!

Contactinformatie

Hulpaanbod

Hatha Yoga

Hatha Yoga bevordert de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de deelnemers door inspannings- en ontspanningsoefeningen. In yoga ontbreekt wedijver en prestatiedrang waardoor in principe iedereen kan deelnemen aan deze cursus. (Er is ook Hatha Yoga voor kinderen)

Peutermassage met Yoga Meander eXtra

Het stimuleren van het zelfvertrouwen door massage, spelletjes en eenvoudige yoga-oefeningen. Zeer geschikt voor drukke en onrustige peuters, peuters met slaapproblemen, maar ook geschikt voor zeer verlegen kindjes.

Reanimatie Meander eXtra

Voor iedereen die wil leren hoe de eerste levensreddende handelingen uitgevoerd dienen te worden totdat professionele hulp aanwezig is. Inclusief kinder- en babyreanimatie. Uitgebreid met werking Automatische Externe Defibrillator.

Zwangerschapsyoga Meander eXtra

Door ademhalings-, concentratie- en ontspanningsoefeningen zowel lichamelijk als geestelijk zo goed mogelijk voorbereid worden op de bevalling en het moederschap.

iPad/Tablet Training/Cursus Meander eXtra

Meander eXtra introduceert in samenwerking met Meander Leren een iPad/Tablet Training voor Plusabonnees. In deze cursus leert u de basiswerking van de iPad of Android Tablet, skypen, krijgt u uitleg over Apps, E-mailgebruik, Social Media, en uitleg over de website "We Helpen".

Eerste Hulp Bij Kinder-Ongelukken

Een speciale cursus voor ouders of verzorgers van jonge kinderen. Naast het overbrengen van kennis en het geven van preventietips wordt veel in praktijk geoefend.

Shantala Babymassage Meander Zorgservice

Een gezellige activiteit met de baby, die tevens leidt tot een betere spijsvertering, regelmatiger slapen en minder huilen. Deelname is voor één van de ouders met baby vanaf ongeveer 6 weken.

Cursus Zelfverdediging

Een mentale en fysieke traning voor mensen die willen leren hoe ze zich kunnen beschermen tegen ongewenste invloeden van buitenaf en verdedigen in bedreigende situaties.

Ziekenverzorging Thuis Meander eXtra

Een cursus bestemd voor iedereen die in een thuissituatie een zieke verzorgt, maar ook voor mensen die verwachten dit in de toekomst te moeten doen. Deelnemers krijgen veel praktische tips en er wordt aandacht besteed aan het belevingsaspect van ziek zijn.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Aan huis service
Vergelijk hulpaanbod